Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

Op de pagina vraag en antwoord vindt u antwoorden op vaak gestelde vragen die wij bij de VMB Radiatorbekleding binnen krijgen. Staat uw vraag er niet bij, twijfelt u dan alstublieft niet en neem contact met ons op. U kunt uw vragen stellen via het contactformulier, een e-mail sturen naar info@vmb-radiatorbekleding.nl of bellen met 085 – 3030 899.

Wat is de levertijd van de radiatorbekleding?

Wij verzenden onze radiatorcovers binnen vijftien werkdagen naar het door u opgegeven adres.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen € 30,- voor bestellingen tot € 200,- en boven dit bedrag betaalt u geen verzendkosten. Voor rembourszendingen (contante betaling bij aflevering) betaalt u € 15,- extra. Dit wordt ook weergegeven voordat u de betaling accepteert en de bestelling plaatst. Dit zijn kosten die wij als bedrijf maken om de contante betalingen te verwerken en om het geld af te storten bij de bank.

Hoe sterk is de lak op de radiatorbekleding?

De lak op onze radiatorbekleding is een poedercoating van hoge kwaliteit. Bij normaal gebruik blijft deze coating vele jaren in topconditie. U moet er natuurlijk niet met een beitel of een schroevendraaier in krassen, dan gaat het wel kapot.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Er zijn geen verborgen kosten of iets dergelijks, u betaald de prijs die bij het product verschijnt zodra u alle specificaties en de maten heeft ingevoerd.