Verzending en afhandeling

Verzending en afhandeling

Op deze pagina leest u meer over de verzending en afhandeling van uw bestelling. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, gaan wij de radiatorbekleding van uw keuze voor u op maat maken. Zodra de radiatorbekleding klaar is nemen wij contact op om de bezorging in te plannen. De verzending is bij VMB Radiatorbekleding gratis vanaf € 200,- en het pakket wordt binnen vijftien werkdagen verstuurd.

Afhandeling

Wanneer het pakket bij u thuis is bezorgt kunt u met een scherp mesje het karton om de radiatorbekleding verwijderen en uit de verpakking halen. Let hierbij op dat u niet door het karton heen snijdt en zo de radiatorbekleding beschadigt. De radiatorcover is klaar voor gebruik en kan direct geplaatst worden. Wij vragen u om de radiatorbekleding voordat u deze plaatst, te inspecteren op eventuele schade die ontstaan is tijdens het bezorgproces. Als er iets niet in orde is kunt u dat per omgaande aan ons melden door het contactformulier in te vullen, te e-mailen of ons te bellen. Onze contactgegevens kunt u terugvinden op de contactpagina.

Herroepingsrecht

In Nederland hebben consumenten het recht om, ongeacht de reden hiervoor, binnen 14 dagen een aankoop via een webwinkel ongedaan te maken. Dit recht heet het ‘herroepingsrecht’. Op het herroepingsrecht zijn enkele wettelijk bepaalde uitzonderingen, waaronder de uitzondering die geldt voor maatwerk. Aangezien wij bij VMB-Radiatorbekleding uw bestelling geheel volgens uw specificaties voor u op maat maken, vervalt op onze producten het herroepingsrecht. Wij kunnen een voor u, volgens uw wensen en specificaties, op maat gemaakte radiatorbekleding immers niet aan iemand anders verkopen. Vandaar dat het belangrijk is dat u de juiste maat bestelt en de radiator goed opmeet. Als u, na het lezen van de informatie op de pagina Opmeten twijfelt over de juiste maat voor uw radiatorbekleding, neem dan gerust contact op voor een deskundig advies.