Radiatorombouw

Klik hier voor een uitgebreide fotogalerij met voor- en na foto’s

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie en prijzenRadiatorombouw

Bij VMB Radiatorbekleding wordt u radiatorombouw geheel op maat gemaakt uit één stuk metaal! Wij plaatsen alléén uitbreekpoorten op de posities die u nodig heeft. Als er bij uw radiator dus geen leidingen aan de zijkant zitten, komen daar ook geen ponsen en blijft die zijkant van de radiatorombouw dus helemaal dicht. De bevestiging van de radiatorbekleding gebeurt snel en gemakkelijk met magneten. U heeft dus géén hak- of breekwerk en geen doe-het-zelfpakketten. Zo verandert u in een handomdraai die oude radiator in een strakke aanwinst voor uw interieur. Wij hebben een eenvoudige en goed te volgen opmeetinstructie, die u kunt gebruiken om de radiatoren op te meten. Op die manier kunt u gemakkelijk en snel de juiste maatvoering voor uw radiatorombouw bepalen. U kunt hier de beschikbare kleuren bekijken die wij in ons assortiment hebben.

Opmeetservice

Bij VMB Radiatorbekleding bieden wij de mogelijkheid om uw radiatoren op te laten meten door een van onze medewerkers. Voor slechts € 59,– € 39,- komen wij bij u thuis de radiatoren opmeten én ophangen bij de levering! Tijdens het opmeten nemen wij een voorbeeld van een radiatorbekleding mee zodat u de kwaliteit kunt beoordelen voordat u besteld. Ook hebben onze medewerkers RAL waaiers waarop u alle beschikbare kleuren kunt zien. Klik hier voor meer informatie en het aanvraagformulier.

Uitstekende service

Bij VMB Radiatorbekleding hebben wij service hoog in het vaandel staan. Hebt u een vraag over het opmeten, over onze producten of over uw bestelling? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 085 – 3030 899 of een e-mail sturen naar info@vmb-radiatorbekleding.nl

Radiatorombouw