Radiatorbekleding bestellen

Radiatorbekleding bestellen

In 3 stappen de prijs berekenen

Radiatorbekleding bestellen was nog nooit zo eenvoudig, volg simpelweg onderstaand stappenplan! Wij bellen onze klanten altijd op na ontvangst van een bestelling om de bestelde producten en maatvoering na te lopen. Mocht u twijfelen of vragen hebben neem dan alstublieft contact met ons op via de mail of telefoon.

Stap 1:zorg dat u de maten van uw radiatorbekleding weet: de breedte, hoogte en diepte. Bij het bepalen van deze maten kunt u onze opmeetinstructie gebruiken.

Stap 2: klik hieronder op de fotos van de radiatorbekleding van uw keuze. Het onderscheid in onderstaande foto’s zit in de diepte en de kleur van de bekleding. RAL 9016 wit is standaard, de overige kleuren zijn verkrijgbaar tegen meerprijs.

Stap 3: vul na het klikken op de foto de lengte en breedte in van uw bekleding en de prijs wordt direct zichtbaar. Vervolgens kunt u de posities van de ponsen aangeven en eventueel het RAL nummer van uw keuze, als u de radiatorbekleding wilt bestellen in een andere kleur dan de standaardkleur wit.

Klik op de foto’s voor meer informatie en prijzen