Kolomradiatoren

Kolomradiatoren

Kolomradiatoren kunnen wij niet op de gebruikelijke manier bekleden, waarbij gebruik wordt gemaakt van magneten voor de bevestiging. Een kolomradiator heeft immers geen voorplaat waar de magneten op kunnen worden geplaatst. Bij VMB Radiatorbekleding hebben wij een systeem waarmee het toch mogelijk is om dit type radiator te bekleden. Ter illustratie hebben wij hieronder twee foto’s geplaatst. Eén foto van een kolomradiator zonder bekleding, en één foto van dezelfde radiator met radiatorbekleding.

Wilt u een kolomradiator laten bekleden?

Zoals u ziet, doet het resultaat bij kolomradiatoren absoluut niet onder voor de ‘normale’ radiatorbekleding. Deze is, afgezien van de manier van bevestigen, voor de rest dan ook precies hetzelfde. Het opmeten van kolomradiatoren is wel wat ingewikkelder dan bij plaatradiatoren. Dat komt doordat de leidingen bijvoorbeeld op andere posities uit de radiator kunnen komen dan bij plaatradiatoren. Ook moeten wij kijken of de betreffende radiator geschikt is voor ons bevestigingssysteem. Daarom adviseren wij u om voor radiatorbekleding voor kolomradiatoren, gebruik te maken van de opmeetservice. Op die manier weet u zeker dat de radiatorbekleding goed zal passen. Als u gebruik maakt van de opmeetservice, helpen wij u de bekleding ook op te hangen tijdens de bezorging.

Meer informatie

Wilt u de radiatorbekleding toch zelf wilt inmeten? Dan kunt u grotendeels dezelfde opmeetinstructie gebruiken die gebruikt wordt voor de normale plaatradiatoren. Maar neem voordat u besteld even contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij kunnen dan overleggen over de maatvoering. Wellicht vragen wij u om een foto te sturen via de e-mail of Whatsapp.